	Lunch Block 'A'	Lunch Block 'B'	Lunch Block 'C'	Lunch Block 'D'	Lunch Block 'E'
6:00 AM					
7:00 AM	Breakfast (6:00AM - 8:00AM)				
8:00 AM 8:30 AM 9:00 AM 10:00 AM 10:30 AM	Morning single session badges/activities (3 hours) (8:00AM-11:00 AM)	Full Day Merit Badge Session (3.5 Hours) (8:00AM - 11:30AM)	Full Day Merit Badge Session 1 (4 hours) (8:00AM- 12:00PM)	Hunters Education Session 1 (3.5 Hours) (8:00AM- 11:30AM)	
11:00 AM	Walk Time				
11:30 AM	Block A Lunch Window	Walk Time		Walk Time	
12:00 PM	(11:30AM - 12:30PM)	Block B Lunch Window	Walk Time	Block B Lunch Window	PACKOUT LUNCH
12:30 PM	Walk Time	(12:00PM - 1:00PM)	Block C Lunch Window	(12:00PM - 1:00PM)	
1:00 PM		Walk Time	(12:30PM - 1:30PM)	Walk Time	
1:30 PM 2:00 PM	Afternoon Single Session Badges/Activities (3 hours)	Full Day Merit Badge Session 2 (2.5 Hours)	Walk Time Full Day Merit Badge	Hunters Education Session	
3:00 PM	(1:00PM - 4:00PM)	(1:30PM - 4:00PM)	Session 2 (2 hours) (2:00PM- 4:00PM)	2 (3.5 Hours) (1:30PM- 5:00PM)	
4:00 PM	Walk Time	Walk Time	Walk Time		
4:30 PM					
5:00 PM					
6:00 PM					
6:30 PM	Dinner (4:30PM-6:30PM)				
	Evening Program (6:00PM-8:00PM)				